A fost lansat dispozitivul perfect pentru politicienii români: Tastatura copy-paste. Trei butoane numai bune pentru plagiat

Ceea ce a pornit iniţial ca o păcăleală de 1 aprilie se transformă în realitate. Poţi să cumperi acum o tastatură copy-paste. Care doar asta face.

1366 afișări
Imaginea articolului A fost lansat dispozitivul perfect pentru politicienii români: Tastatura copy-paste. Trei butoane numai bune pentru plagiat

A fost lansat dispozitivul perfect pentru politicienii români: Tastatura copy-paste. Trei butoane numai bune pentru plagiat

‘The Key’ se cheamă tastatura, este produsă de compania  şi programată să facă doar două lucruri: Copy şi Paste. Numai bună pentru politicienii de la noi, pentru doctoranzi şi aşa mai departe. Vine la timp pentru sărbători, din 13 decembrie încep livrările şi costă 29 de dolari. Un cadou binevenit pentru cei cu vocaţie de plagiatori, scrie Smart Radio.
 
Un dispozitiv care se încadrează perfect în birourile demnitarilor români. Şi uşor de trasportat până la cafenelele în care se realizează, de fapt, importantele lucrări de licenţă, masterat şi doctorat numai bune de trecut în CV-urile care demonstrează capacităţile înalte care îi recomandă pentru funcţiile de conducere.
 
Toate cele 3 taste necesare redactării unui document care te pot duce pe culmile profesionale sunt prezente: un C pentru Copy, un V pentru paste, şi o a treia tastă programabilă, pe care poţi pune ce comandă vrei. Delete, de exemplu. În cazul în care lucrarea este prea complexă şi ar putea să atargă atenţia în mod nedorit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici