Amazon va elimina platforma de socializare Parler folosită de susţinătorii lui Trump, după ce Facebook şi Twitter au suspendat conturile peşedintelui american

  • Amazon va elimina reţeaua socială Parler din serviciul său de găzduire Web.
  • Parler este o platformă de socializare din ce în ce mai preferată de susţinătorii preşedintelui american Donald Trump.
  • Platforma va trebui acum să găsească un furnizor care să îi găzduiască serviciul.sau riscă să fie eliminată complet de pe internet.
737 afișări
Imaginea articolului Amazon va elimina platforma de socializare Parler folosită de susţinătorii lui Trump, după ce Facebook şi Twitter au suspendat conturile peşedintelui american
Amazon va elimina reţeaua socială Parler din serviciul său de găzduire Web, a confirmat un purtător de cuvânt al companiei, relatează dpa.
 
Parler este o platformă de socializare din ce în ce mai preferată de susţinătorii preşedintelui american Donald Trump. Unii oameni au folosit platforma pentru a răspândi mesaje care promovează insurecţia şi pentru a planifica salatul de la Capitoliu.
 
Amazon Web Services i-a transmis directorului politic al lui Parler, Amy Peikoff, că platforma de socializare a încălcat condiţiile de furnizare ale serviciilor Amazon, nereuşind să elimine mesajele care incitau la violenţă.
 
Platforma va trebui acum să găsească un furnizor care să îi găzduiască serviciul.sau riscă să fie eliminată complet de pe internet.
 
Din cauza ”riscului real pentru siguranţa publică” pe care îl prezintă Parler, Amazon Web Services intenţionează să suspende contul Parler începând de duminică, la ora 23:59 PST.
 
Reteaua Parler a fost eliminată şi de Google şi Apple în ultimele 24 de ore.
 
Parler a câştigat teren după ce Facebook şi Twitter au suspendat pe termen nelimitat conturile lui Trump şi pe cele ale câtorva dintre susţinătorii săi pentru încălcarea condiţiilor şi răspândirea acuzaţiilor nefondate de fraudă electorală.
 
Măsurile au venit după ce susţinătorii lui Trump au încălcat legeas şi au luat cu asalt Capitoliul, oprind o sesiune comună a Congresului şi forţând parlamentarii să se ascundă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici