AMD lansează noile procesoare AMD Ryzen Threadripper Seria 7000 şi procesoarele Ryzen Threadripper PRO Seria 7000 WX

348 afișări
Imaginea articolului AMD lansează noile procesoare AMD Ryzen Threadripper Seria 7000 şi procesoarele Ryzen Threadripper PRO Seria 7000 WX

AMD anunţat mult-aşteptatele procesoare AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO Seria 7000 WX şi a reintrodus linia de procesoare Threadripper pe piaţa desktop-urilor de înaltă performanţă cu procesoarele Ryzen Threadripper Seria 7000, stabilind un nou standard în ceea ce priveşte performanţa şi inovaţia în industrie.

AMD introduce procesoarele Ryzen Threadripper PRO Seria 7000 WX, care vor fi disponibile la finalul acestui an pentru clienţii DIY (Do It Yourself), partenerii SI (System Integrator) şi prin parteneri OEM, inclusiv Dell Technologies, HP şi Lenovo. Concepute pentru profesioniştii şi companii care ncesită performanţă de top, fiabilitate, extensibilitate şi securitate, aceste procesoare oferă performanţa inegalabilă a „Zen 4” din Seria 7000 Threadripper. În plus, sunt consolidate de tehnologiile AMD PRO şi oferă caracteristici de securitate şi gestionare la nivel de întreprindere necesare afacerilor moderne, având până la 96 de nuclee şi 192 de fire de procesare pentru performanţă incredibilă.

În acelaşi timp, AMD introduce şi procesoarele AMD Ryzen Threadripper Seria 7000, revenind pentru prima dată în mediul HEDT (High-End Desktop) începând cu anul 2020. Menţinând standardele ridicate ale AMD pentru utilizatorii creativi şi profesionişti, procesorul Ryzen Threadripper 7980X oferă cea mai mare putere de calcul posibilă într-un desktop de entuziast, cu o performanţă excepţională în sarcini multi-fire. De asemenea, aceste procesoare sunt construite pe arhitectura „Zen 4” de la AMD şi oferă până la 48 de linii PCIe® 5.0 disponibile pentru utilizatorii de desktop. Totodată, procesoarele dispun de până la 64 de nuclee şi 128 de fire pentru un nivel fără precedent de performanţă şi eficienţă.

Procesoarele AMD Ryzen Threadripper PRO

Procesoarele AMD Ryzen Threadripper PRO Seria 7000 WX extind performanţa şi funcţionalităţile superioare ale platformei din generaţia anterioară pentru piaţa staţiilor de lucru. Construite pe arhitectura de vârf „Zen 4” de 5nm, această generaţie domină competiţia în aplicaţii profesionale solicitante şi sarcini de multitasking complexe, cum ar fi crearea de modele Revit.

Pentru sarcinile multi-threaded, procesoarele Threadripper PRO oferă până la 96 de nuclee şi 192 de fire de execuţie, cel mai mare număr de nuclee dintre toate procesoarele de staţii de lucru, ideal pentru simulări complexe, design generativ, randări grafice şi compilare software, unde utilizatorii pot observa o performanţă de până la de două ori mai rapidă în instrumente precum Chaos V-Ray. În plus, procesoarele Ryzen Threadripper PRO Seria 7000 WX oferă până la 384MB de memorie cache L3, împreună cu opt canale pentru memorie DDR5, perfecte pentru aplicaţiile care necesită o capacitate mare de memorie şi lăţime de bandă.

Lansate prin parteneri OEM şi SI, cu modele selecte disponibile pe piaţa de retail, aceste procesoare beneficiază de colaborarea continuă a AMD cu partenerii ISV pentru a optimiza performanţa într-o varietate de sarcini de lucru, iar cu tehnologiile AMD PRO, ele oferă un set complet de caracteristici esenţiale pentru afacerile moderne.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici