Apple a înregistrat o performanţă: iPhone 11 este de patru trimestre la rând cel mai vândut telefon din lume

  • Pentru al patrulea trimestru consecutiv, iPhone 11 a fost cel mai vândut telefon din lume
  • 40% din persoanele care şi-au cumpărat un telefon în perioada iulie-septembrie au ales iPhone 11
  • Samsung are 5 telefoane în top primele 10 telefoane
381 afișări
Imaginea articolului Apple a înregistrat o performanţă: iPhone 11 este de patru trimestre la rând cel mai vândut telefon din lume

Dacă te întrebi care a fost cel mai bine vândut telefon în 2020, află că este vorba de iPhone 11. Iar diferenţa este mare faţă de restul!

Deşi a fost doar al patrulea producător din lume în trimestrul al treilea din 2020, Apple se poate lăuda cu o altă performanţă. iPhone 11 a fost cel mai bine vândut telefon în fiecare trimestru după ce a fost lansat, conform studiului publicat de Canalys.

Următorul în clasament este tot un telefon de la Apple, iPhone SE. Abia apoi apar Samsung şi Xiaomi în top, însă în categoria telefoanelor cu preţ accesibil.

Niciun telefon cu tehnologia 5G nu a prins top 10. Acest lucru se va schimba, însă, din trimestrul următor, odată cu lansarea iPhone 12.

  • Scădere cu 1% în trimestrul 3 faţă de 2019
  • Samsung a vândut cele mai multe telefoane
  • Apple a fost pe locul 4, după Huawei şi Xiaomi
  • iPhone 11 - peste 16 milioane de unităţi vândute

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici