Apple a lansat noua serie iPhone 12: Ecranul e mai rezistent, dar costă pe măsură

  • Apple a lansat noua serie iPhone 12 care conţine 4 modele
  • Vine cu un ecran OLED despre care Apple spune că e de 4 ori mai rezistent la căzături
  • Apple a anunţat că pentru înlocuirea ecranului preţul este de 279 de dolari
5129 afișări
Imaginea articolului Apple a lansat noua serie iPhone 12: Ecranul e mai rezistent, dar costă pe măsură

FOTO: Profimedia

Dacă te-ai hotărât să cumperi noul iPhone 12, ai mare grijă să nu-l scapi. Apple a anunţat cât te costă să schimbi ecranul.

279 de dolari trebuie să scoţi din buzunar dacă reuşeşti să spargi ecranul de pe iPhone 12. Apple nu se teme însă că acest lucru se va întâmpla. Când a prezentat noul telefon a dezvăluit că acesta vine cu un scut de ceramică care îl face de patru ori mai rezistent decât fostul model. Asta în condiţiile în care şi iPhone 11 nu se spărgea foarte uşor.
 
„iPhone 11 Pro Max. În 3, 2, 1...Ce? Au fost lăsate să cadă de 8 ori din unghiuri diferite şi nimic. Nu poţi să spui că este o coincidenţă. Apple cu siguranţă a depus eforturi pentru a le face rezistente.”
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici