Apple a prezentat cel mai mare şi cel mai mic iPhone

  • Apple a organizat un eveniment la New York prin care a prezentat iPhone 12 mini şi 12 Pro Max.
  • Cele două modele de iPhone sunt disponibile la precomandă de astăzi.
  • România este în al treilea val, astfel că telefoanele vor ajunge cu întârziere.
204 afișări
Imaginea articolului Apple a prezentat cel mai mare şi cel mai mic iPhone

Profimedia

Ştii deja că Apple a lansat anul acesta patru modele de iPhone. Însă două dintre acestea au fost ascunse de ochii fanilor. Până acum.

La un eveniment de presă de la New York, Apple a prezentat pentru prima dată iPhone 12 mini şi 12 Pro Max. Adică cel mai mic telefon din serie şi cel mai mare. 12 mini are un display de 5.4 inci şi este semnificativ mai mic decât versiunea standard. La polul opus este iPhone 12 Pro Max. Cel mai mare telefon creat vreodată de Apple. Display-ul este de 6.7 inci. Aproape cât o tabletă
 
Momentan, Apple nu a permis ca telefoanele să fie testate. Jurnaliştii au putut doar să-şi facă o primă opinie. iPhone 12 mini e cel mai accesibil din serie, la un preţ de 700 de dolari. iPhone 12 Pro Max pleacă de la 1.100 de dolari.
 
Dacă eşti în căutarea celui mai mic telefon care are în continuare o mulţime de funcţii, atunci e grozav, îţi oferă iPhone 12 mini. Dar dacă vrei cel mai mare telefon pe care îl au, cu cele mai bune camere, cu abilitatea de a filma la nivel profesionist chiar şi noaptea cu Dolby Vision, de aceea au linia Pro, inclusiv acest telefon cu ecran gigantic, 12 Pro Max,” a explicat Dan Ackerman, editor senior CNET.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici