Apple anunţă noi modele de MacBook Air cu cip M3

  • Noile modele de MacBook Air oferă performanţe îmbunătăţite cu până la 60% mai rapide decât modelul anterior M1.
  • Suportul extins pentru display-uri externe permite conectarea a până la două monitoare atunci când capacul laptopului este închis.
  • Wi-Fi 6E, moduri de microfon îmbunătăţite şi un preţ de pornire de 1.099 $ completează lista de caracteristici ale noilor MacBook Air.
365 afișări
Imaginea articolului Apple anunţă noi modele de MacBook Air cu cip M3

Sursa foto: Apple

Apple a anunţat astăzi noi modele de MacBook Air echipate cu cip M3, disponibile în variantele de 13 şi 15 inch, îmbunătăţiri la suportul pentru display-urile externe, Wi-Fi 6E şi alte caracteristici, relatează Mac Rumors.

Conform declaraţiilor Apple, noul MacBook Air este cu până la 60% mai rapid decât modelul M1 şi cu până la 13 ori mai rapid decât cel mai performant MacBook Air cu procesor Intel. Cu un motor Neural mai rapid şi mai eficient, Apple susţine că MacBook Air rămâne "cel mai bun laptop pentru AI destinat consumatorilor". De asemenea, dispune de un motor de decodare AV1 pentru a furniza un video mai eficient şi de calitate superioară de la serviciile de streaming.

În plus faţă de cip-ul M3, noul MacBook Air vine cu Wi-Fi 6E, moduri de microfon pentru izolare vocală şi spectru larg, precum şi o claritate vocală îmbunătăţită în apelurile audio şi video. De asemenea, acum suportă până la două display-uri externe atunci când capacul laptopului este închis, faţă de doar unul pe modelele anterioare cu cip Apple.

Precomenzile pentru noul MacBook Air încep astăzi, cu livrare către clienţi vineri, 8 martie. Acesta rămâne disponibil în culorile Midnight, Starlight, Space Gray şi Silver, la un preţ de pornire de 1.099 $.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici