Call of Duty: Modern Warfare intră la cură de slăbire. Ce îţi permite să faci ultimul update

  • Call of Duty: Modern Warfare devenise cel mai voluminos joc din istorie
  • Ultimele update-uri au dus jocul la peste 250 GB spaţiu de stocare
  • Cel mai recent update îţi permite să dezinstalezi modurile pe care nu le joci
84 afișări
Imaginea articolului Call of Duty: Modern Warfare intră la cură de slăbire. Ce îţi permite să faci ultimul update

Pe la începutul lunii, Call of Duty: Modern Warfare devenea official cel mai voluminos joc din istorie. Un SSD de 250 de Giga nu mai era suficient, spre disperarea multor gameri.

E drept că nici instalarea iniţială nu era tocmai de mici dimensiuni, aveai nevoie de 170 de Giga. Însă update dup update, jocul ajunsese un monstru care mânca gigabyţi pe pâine.

Iată că producătorii au ascultat plângerile jucătorilor şi noul update îţi va permite să bagi Modern Warfare la cură de slăbire. Cu noul update vei putea dezinstala modurile pe care nu le joci.

Anunţul a venit pe Twitter de la Paul Haile, directorul de producţie Call of Duty: Modern Warfare.

Aşa că banii pe care-i puneai de-o parte pentru un SSD mai mare îi poţi folosi acum pentru alte lucruri mai utile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici