Căştile care pot înlocui Vision Pro. Ce opţiuni fezabile există pe lângă Apple

Vision Pro de la Apple poate fi achiziţionat începând de vineri la preţul de 3.499 de dolari. Pasionaţii de tehnologie cu buget redus, căştile de realitate mixtă mai ieftine pot fi o opţiune mai fezabilă.

212 afișări
Imaginea articolului Căştile care pot înlocui Vision Pro. Ce opţiuni fezabile există pe lângă Apple

Căştile care pot înlocui Vision Pro. Ce opţiuni fezabile există pe lângă Apple

Vision Pro de la Apple poate fi achiziţionat începând de vineri la preţul de 3.499 de dolari. Pentru pasionaţii de tehnologie cu buget redus, căştile de realitate mixtă mai ieftine pot fi o opţiune mai fezabilă.

Alte cinci căşti care vă vor costa mai puţin decât Vision Pro sunt Meta Quest 3, începând de la 499,99 dolari, Sony PlayStation VR 2, XReal’s Air 2 Ultra, Steam’s Valve Index VR Kit şi HTC VIVE XR Elite, scrie Business Insider, citat de Aleph News.

Meta Quest 3 este o cască de realitate mixtă care le permite utilizatorilor să joace jocuri, să vizioneze filme şi să navigheze pe internet în timp ce vizualizează împrejurimile. Principala diferenţă faţă de căştile Apple: Meta Quest 3 are nevoie de controllere portabile pentru a naviga, în timp ce utilizatorii Vision Pro pot controla dispozitivul cu ajutorul mâinilor şi al ochilor.

Cea mai ieftină versiune a Meta Quest 3, care dispune de 128 GB de spaţiu de stocare, are un preţ de 499,99 dolari pe magazinul online al companiei.

Cei care sunt în căutarea unei experienţe de joc inedite ar putea dori să pună mâna pe Sony PlayStation VR2. Este o cască de realitate virtuală pe care posesorii de console PS5 o pot purta pentru a se introduce în lumile anumitor jocuri, cum ar fi „Resident Evil Village”, „Horizon Call of the Mountain” şi „The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2: Retribution”. Preţul lor porneşte de la 549 dolari.

XReal, un startup chinez, crede că ochelarii săi Air 2 Ultra vor da peste cap Apple Vision Pro. Cu un preţ de 699 de dolari, cel mai recent produs al XReal din linia sa de ochelari de realitate augmentată oferă funcţii precum selectarea aplicaţiilor, similare cu Apple Vision Pro.

Tehnicienii care au un computer puternic pentru jocuri ar putea fi interesaţi să se intereseze de kitul Valve Index VR de la Steam.

Cu un preţ de 999 de dolari, acesta include o cască, două staţii de bază pentru conectivitate wireless şi două controlere portabile. Proprietarii se pot cufunda într-o serie de jocuri Steam concepute pentru a fi jucate în realitate virtuală.

Dacă doriţi o cască de realitate mixtă pe care să o puteţi folosi în mod plauzibil la locul de muncă, HTC VIVE XR Elite ar putea fi una de luat în considerare.

VIVE XR Elite poate face lucruri precum extinderea spaţiului de lucru cu ajutorul funcţiei sale de birou virtual. De asemenea, poate fi folosită pentru jocuri fără fir.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici