VIDEO „Lingoul de aur” inteligent. Cât costă un telefon de lux Caviar, îmbrăcat în aur de 18 karate

  • Compania Caviar este cunoscută pentru telefoanele de lux personalizate
  • Ultimele două modele sunt bazate pe iPhone 12 Pro şi Galaxy S21 Ultra
  • Telefoanele sunt "îmbrăcate" în aur şi costă 159.000, respectiv 169.000 de dolari
293 afișări
Imaginea articolului VIDEO „Lingoul de aur” inteligent. Cât costă un telefon de lux Caviar, îmbrăcat în aur de 18 karate

Sursă imagini: YouTube/Caviar iPhone

Te-ai gândit vreodată cu un lingou de aur de 1 kilogram poate să aibă şi...cameră foto? Ei bine, chiar se poate. Atunci când e şi smartphone.

Ruşii de la Caviar şi-au construit reputaţia cu telefoanele de lux personalizate. Cel mai ambiţios proiect tocmai a fost prezentat. Au luat un iPhone şi un Samsung şi le-au pus 1 kilogram de aur de 18 karate pe spate.
 
Doar 7 astfel de modele vor fi create, iar preţul este pe măsură: 160 de mii de dolari. Telefonul va ajunge la cei 7 proprietari într-o servietă de lux livrată de un curier privat.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici