Cea mai rapidă maşină Tesla. Viteza maximă este de 360 kilometri pe oră. Când va fi disponibilă pe piaţă

  • La evenimentul Tesla de marţi seară, Elon Musk a anunţat versiune Plaid pentru Modelul S.
  • Este cea mai puternică maşină Tesla cu 1100 CP, capabilă să ajungă la 100km/h în 2 secunde.
  • Maşina va ajunge la cumpărători în 2021 şi va costa 134.490 de dolari.
2061 afișări
Imaginea articolului Cea mai rapidă maşină Tesla. Viteza maximă este de 360 kilometri pe oră. Când va fi disponibilă pe piaţă

Profimedia

În ziua în care Elon Musk a vorbit despre viitorul bateriilor de pe Tesla, cel mai mult a atras atenţia viitoare maşină a companiei.

Au existat multe zvonuri despre Tesla Plaid Modelul S iar Musk le-a confirmat. Va fi cea mai rapidă maşină creată vreodată de companie.
 
De doar 2 secunde are nevoie pentru a ajunge la 100km/h iar viteza maximă este de 360km/h. La aşa performanţe, preţul este şi el pe măsură: peste 130.000 de dolari.
 
Maşina nu impresionează doar cu viteza, ci şi cu autonomia. Ajunge până la 830 de kilometri după o încărcare. Tesla a arătat prima dată de ce este în stare maşina în urmă cu un an pe circuitul Laguna Seca. Prototipul a stabilit atunci un timp de 1 minut şi 36 de secunde. Acum stă şi mai bine.
 
 ”Am dus ultimul model Plaid pe circuitul Laguna Seca duminica trecută. Am reuşit un timp de 1 minut şi 30 de secunde. Cred că putem să reducem timpul cu alte 3 secunde. Suntem încrezători că Modelul S Plaid va obţine cel mai bun timp pe circuit din istorie pentru orice maşină,” a pus Elon Musk, CEO Tesla. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici