Cum să câştigi în FIFA 21 şi cînd va fi lansat cel mai aşteptat joc

  • FIFA 21 va fi lansat pe 9 octombrie iar EA Sports a prezentat ratingurile jucătorilor
  • Radu este mare fan FIFA şi îţi spune de ce ratingurile la început nu sunt atât de importante
  • Majoritatea gamerilor pasionaţi de FIFA folosesc aceeaşi strategie în joc pentru a avea succes
454 afișări
Imaginea articolului Cum să câştigi în FIFA 21 şi cînd va fi lansat cel mai aşteptat joc

Cum să câştigi în FIFA 21

 
În fiecare an, aceasta este perioada în aştepţi următorul joc din seria FIFA. Anul acesta va veni cu o mică întârziere. Însă EA Sport promite ca aceasta să merite.
Joi au fost anunţate ratingurile jucătorilor. Nicio surpriză, îţi spune Radu, cel care petrece multe ore în joc în dueluri cu gameri din întreaga lume.
 
SIată ce spune Radu Borzoş, gamer FIFA, :” Să fie Messi şi Ronaldo primii. Sunt cei mai buni jucători din lume şi cred că ratingurile se axează foarte mult pe ce au făcut ei în toată cariera. Sunt convins că vor creşte pentru că ştim că la FIFA întotdeauna se actualizează ratingurile. Din experienţa mea nu există o echipă care să fie cea mai bună, în general oamenii îşi fac echipă cu jucători de la toate echipele. Se axează foarte mult pe jucătorii cu viteză
 
Jocurile FIFA sunt dezvoltate de Electronic Arts şi sunt extrem de populare pe întreg globul.  
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici