Dupa 25 de ani, Tamagotchi se întoarce. Cum arată şi cât costă Tamagotchi smartwatch? VIDEO

  • Tamagotchi va fi relansat sub forma unui smartwatch.
  • Gadgetul va fi dotat cu ecran touchscreen şi va avea comenzi vocale.
  • Ceasurile pot comunica între ele.
1375 afișări
Imaginea articolului Dupa 25 de ani, Tamagotchi se întoarce. Cum arată şi cât costă Tamagotchi smartwatch? VIDEO
Înainte de era telefoanelor smart şi a consolelor video, toţi copiii îşi doreau un Tamagotchi. Este jocul în care trebuie să ai grijă de un animal de companie digital, să-l hrăneşti la ore fixe şi să te asiguri că este fericit.
 
Celor care le este dor de acest joc, primesc veşti bune: Tamagotchi lansează o nouă versiune, conform Aleph News. Jocul va fi disponibil sub forma unui ceas smart.
 
Modelul mult aşteptat este diferit de variantele anterioare. Noul gadget este dotat cu touchscreen şi poţi comunica cu animalul tău digital prin comenzi vocale.
 
Ceasul contorizează paşii utilizatorului şi îi permite să se conecteze la un alt ceas similar. Tamagotchi Smart va fi lansat în luna noiembrie şi va costa 60 de dolari. Jocul a creat o isterie mondială în anii 1990 şi continuă să bucure mulţi copii din lumea-ntreagă. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici