e-Mobility Rentals îşi prezintă inovaţia pe scena Micromobility Europe 2023. “Putem să reducem efectele poluante ale traficului din oraşe. Facem asta zi de zi cu o soluţie de mobilitate electrică urbană testată cu succes”

e-Mobility Rentals este compania care a implementat, în premieră în Europa, un ecosistem inovativ de Vehicule electrice ce funcţionează cu o Baterie universală interschimbabilă şi care construieşte şi gestionează o reţea de Staţii de schimb de baterii (battery swap) în continuă creştere.

88 afișări
Imaginea articolului e-Mobility Rentals îşi prezintă inovaţia pe scena Micromobility Europe 2023. “Putem să reducem efectele poluante ale traficului din oraşe. Facem asta zi de zi cu o soluţie de mobilitate electrică urbană testată cu succes”

e-Mobility Rentals îşi prezintă inovaţia pe scena Micromobility Europe 2023. “Putem să reducem efectele poluante ale traficului din oraşe. Facem asta zi de zi cu o soluţie de mobilitate electrică urbană testată cu succes”

Cu parteneri puternici în domenii precum retail, horeca şi delivery, e-Mobility Rentals are astăzi în circulaţie 100 de vehicule electrice în Bucureşti, alte 400 urmând a fi achiziţionate până la sfârşitul anului. Companiile partenere e-Mobility Rentals pot alege dintre 7 tipuri de vehicule ce funcţionează toate cu un singur tip de baterie universală, interschimbabilă în mai puţin de un minut la oricare dintre cele 10 staţii swap instalate până acum în Bucureşti.

În prezent, patru tipuri de scutere şi trei tipuri de maşini electrice din flota e-Mobility Rentals pot fi închiriate pentru a livra bunuri de larg consum şi alimente, în Bucureşti şi împrejurimi. Utilizatorii beneficiază de: o aplicaţie de mobil prin care identifică şi controlează staţiile swap, de încărcări cu zero cost, mentenanţă gratuită şi maşină la schimb în caz de incident, economisind în acest fel, timp şi bani şi înlăturând din aerul pe care îl respirăm emisiile nocive de carbon pe care le-ar produce o flotă de vehicule ce funcţionează cu combustibil fosil.

Acesta este ecosistemul complet pe care e-Mobility Rentals îl prezintă pe 8 şi 9 iunie la Amsterdam, în cadrul celei mai mari conferinţe dedicate micro mobilităţii din lume. Timp de două zile, echipa e-Mobility Rentals va demonstra cum funcţionează vehiculele pe bază de baterie electrică,  tehnologia din spatele bateriilor şi a staţiilor swap precum şi beneficiile pe care le aduce un astfel de ecosistem tuturor utilizatorilor e-Mobility Rentals, companii şi oraşe.

“Pe 8 iunie urcăm pe scena Micromobility Europe 2023 într-un dialog cu CEOs & co-fondatori de businessuri de mobilitate şi consultanţi în domeniu. Împreună vom vorbi despre cum atingi excelenţa operaţională într-un business de e-mobility care trebuie să funcţioneze într-o piaţă cu reguli şi standarde clare dar mai ales guvernată de aşteptările unei noi generaţii de consumatori conştienţi de fragilitatea planetei. Vom povesti despre cum e-Mobility Rentals a dezvoltat un ecosistem circular de vehicule de închiriat cu baterii interschimbabile ca o alternativă excelentă la o infrastructură de încărcare limitată, cu putere de încărcare scăzută şi timp lung de încărcare pentru utilizatori” Alina Ştefan, Business Advisor e-Mobility Rentals, speaker în cadrul evenimentului în panelul In Pursuit of Operational Excellence.

Micromobility Europe 2023 este al doilea mare eveniment internaţional din acest an la care e-Mobility Rentals îşi va prezenta soluţia inovatoare de vehicule electrice şi battery swap stations. Vorbim despre conferinţa de mobilitate cu cea mai rapidă creştere din lume care reuşeşte cu fiecare ediţie să arate puterea pe care o au vehiculele electrice mici de a remodela radical oraşele în care trăim. Pentru noi este o platformă ideala prin care vrem să semnalăm că în România există o soluţie electrică inovativă, testată, ce reduce efectele pe care transportul convenţional, individual şi comercial, îl are asupra aerului pe care-l respirăm. O soluţie la cheie ce poate fi implementată cu uşurinţă în toată Europa şi nu numai, care se adresează tuturor categoriilor de afaceri, curierilor, horeca şi persoanelor care caută un mijloc individual de transport în oraş, curat şi convenabil.Alexandru Slavu, Project Manager Cercetare şi Dezvoltare e-Mobility Rentals.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici