Facebook face schimbări majore. Instrumente noi, la dispoziţia utilizatorilor

  • Facebook face schimbări majore la modul în care funcţionează secţiunea News Feed
  • Noul instrument le va permite utilizatorilor să modereze mai uşor comentariile
  • Utilizatorii vor putea trece rapid de la o categorie la alta
793 afișări
Imaginea articolului Facebook face schimbări majore. Instrumente noi, la dispoziţia utilizatorilor

Facebook face schimbări majore

Criticată adesea pentru algoritmii care stabilesc ordinea în care vezi postările, Facebook a decis să facă schimbări majore.

Secţiunea News Feed care te pune în legătură cu postările prietenilor şi cu informaţiile importante pentru tine va avea parte de modificări. Utilizatorii vor putea alege cu uşurinţă dacă postările să fie ordonate cronologic sau pe baza algoritmilor Facebook. Practic, platforma te ajută să înţelegi de ce vezi anumite postări.
 
Un alt instrument nou este pentru moderarea comentariilor primite de fiecare dintre noi astfel încât să poţi limita interacţiunile pe care nu ţi le doreşti. 
 
Schimbările vor fi implementate în următorul update şi vin la doar câteva zile după ce Mark Zuckerberg a dat explicaţii în faţa senatorilor americani. Una dintre întrebările primite făcea referire tocmai la felul în care Facebook alege ce pot să vadă utilizatorii în aplicaţie.
 
„Unii susţi că algoritmii care ne oferă conţinut ne fac mai nervoşi pentru că acest lucru este bun pentru afaceri. Dar acest lucru nu este adevărat. Cred că diviziunea pe care o vedem în prezent este, în primul rând, rezultatul unui mediu politic şi media care împarte America şi trebuie să recunoaştem acest lucru dacă vrem să facem progrese”, spune Mark Zuckerberg, CEO Facebook.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici