Ferrari recheamă în service peste 2.000 de maşini în China. Au fost identificate defecţiuni la sistemele de frânare

  • Constructorul de maşini sport de lux Ferrari va rechema în service 2.222 de automobile în China din cauza unei posibile defecţiuni la sistemele de frânare, a anunţat vineri, într-un comunicat, autoritatea de reglementare a pieţei chineze.
  • Rechemarea vizează modelele din seria 458 Italia, 458 Speciale, 458 Speciale A, 458 Spider, 488 GTB şi 488 Spider, a precizat Administraţia de Stat pentru Reglementarea Pieţei, şi se referă la maşinile importate între martie 2010 şi martie 2019.
166 afișări
Imaginea articolului Ferrari recheamă în service peste 2.000 de maşini în China. Au fost identificate defecţiuni la sistemele de frânare

Rechemarea va începe pe 30 mai.

În industria auto, rechemările în service şi calendarul acestora sunt în mod normal decise de fiecare autoritate naţională în parte, după ce problemele apar sau sunt semnalate de constructor, scrie Reuters.

Ferrari a precizat că, după ce a investigat problema împreună cu furnizorul său Bosch, a identificat cauza defectului la vehiculele afectate într-un capac al rezervorului de lichid de frână care ar putea să nu se aerisească în mod corespunzător, creând astfel un potenţial vid în interiorul rezervorului de lichid de frână.

"Siguranţa şi bunăstarea clienţilor noştri reprezintă prioritatea noastră. Funcţionăm în conformitate cu orientări stricte în materie de siguranţă şi securitate pentru a ne asigura că sistemele şi procedurile adecvate sunt puse în aplicare în orice moment", a declarat Ferrari.

Acţiunile Ferrari de la bursa din Milano au început să scadă după acest anunţ.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici