Game on, Hamilton & Dua! FIFA 21 te surprinde cu noul modul de joc VOLTA

  • Dua Lipa, Hamilton şi Mahomes sunt cei mai noi VOLTA Groundbreakers
  • Patrick Mahomes a semnat un contract de 503 milioane de dolari până în 2031
  • În VOLTA mai poţi juca cu Zidane, Kaka, Diplo, Anthony Joshua, Haaland şi Mbappe
202 afișări
Imaginea articolului Game on, Hamilton & Dua! FIFA 21 te surprinde cu noul modul de joc VOLTA

Sursa foto: Facebook / EA SPORTS FIFA

FIFA 21 chiar caută să atragă mai mult decât fanii fotbalului. După DJ-ul Diplo şi boxerul Anthony Joshua, în FIFA vei putea juca cu şi mai multe celebrităţi. Dua Lipa şi Lewis Hamilton vor fi personaje noi în modul de joc VOLTA. Tot acolo îl vei găsi şi pe sportivul cu cel mai mare contract din lume, Patrick Mahomes.

Tot ce trebuie să faci ca să poţi să joci ca vedetele tale preferate în FIFA este să le învingi în modul de joc VOLTA Featured Battles.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici