Google amână lansarea Android 11, pe fondul protestelor din SUA

  • Google a anunţat, sâmbătă, că a amânat prezentarea sistemului de operare Android 11, planificată săptămâna viitoare
  • Decizia a fost luată pe fondul protestelor şi tulburărilor din Statele Unite
272 afișări
Imaginea articolului Google amână lansarea Android 11, pe fondul protestelor din SUA

Google amână lansarea Android 11, pe fondul protestelor din SUA

Google a anunţat, sâmbătă, că a amânat prezentarea sistemului de operare Android 11, planificată săptămâna viitoare, pe fondul protestelor şi tulburărilor din Statele Unite, anunţă Reuters.
 
Sistemul de operare urma să fie prezentat într-o variantă beta.
 
„Suntem încântaţi să spunem mai multe despre Android 11, dar acum nu este momentul potrivit", a postat Google pe site-ul dezvoltatorilor Android.
 
Evenimentul a fost iniţial programat să aibă loc miercuri, potrivit site-ului. Într-un tweet, compania a spus că va anunţa mai multe detalii despre noua versiune de Android „în curând”, fără a specifica o dată.
 
Protestele s-au răspândit în Statele Unite în urma uciderii lui George Floyd, un bărbat de culoare din Minneapolis, care a murit în urma unei acţiuni a poliţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici