VIDEO Harley-Davidson intră pe piaţa bicicletelor electrice, în competiţie cu BMW, Audi sau Ducati

  • Harley-Davidson a decis să intre pe piaţa bicicletelor electrice
  • Compania a avut un an foarte dificil, fiind nevoită să concedieze 700 de persoane
  • BMW, Audi sau Ducati au intrat şi ele pe piaţa bicicletelor electrice
461 afișări
Imaginea articolului VIDEO Harley-Davidson intră pe piaţa bicicletelor electrice, în competiţie cu BMW, Audi sau Ducati

FOTO: YouTube/Portable Electric Vehicle

Când auzi de Harley-Davidson, imediat te gândeşti la motociclete. În curând însă te vei gândi şi la biciclete electrice.

Pandemia de coronavirus a lovit puternic şi giganţii. Harley-Davidson este unul dintre ele. Veniturile au scăzut cu 47%, iar 700 de oameni au fost daţi afară. Acum, Harley trece pe biciclete electrice. A prezentat primul model numit Serial 1 şi a creat o subdiviziune dedicată acestei industrii. Nu a dezvăluit foarte multe despre bicicleta electrică, ci doar cum arată. 
 
Bicicletele electrice iau amploare, mai ales în Statele Unite. Numărul proprietarilor s-a triplat în ultimul an iar alţi constructori intră pe piaţă. Ducati a lansat deja un model, BMW pregăteşte atât motociclete, cât şi biciclete electrice. De asemenea, Audi a creat un mountain bike electric.
 
Harley-Davidson produce motociclete de 117 ani. Cel mai ieftin model de e-bike costă 1.000 de dolari. Bicicletele electrice sunt limitate la 45km/h. Ducati MIG-S costă 4.500 de dolari. Autonomia poate ajunge la 100km. Segmentul de e-bike a ajuns la 15 miliarde de dolari în 2019.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici