Ia-ţi adio de la Farmville. Jocul va dispărea de pe Facebook de la 1 ianuarie 2021

  • Jocul popular Farmville va dispărea de pe Facebook de la 1 ianuarie 2021
  • Zynga lansa jocul care simulează viaţa de la fermă în 2009
  • După 11 ani, Farmville o să dispară după ce Adobe a oprit update-urile pentru Flash Player
259 afișări
Imaginea articolului Ia-ţi adio de la Farmville. Jocul va dispărea de pe Facebook de la 1 ianuarie 2021

Dacă nu te-ai jucat Farmville pe Facebook, cu siguranţă aveai prieteni care o făceau. Şi îţi trimiteau invitaţii care urmau să-i ajute în viaţa lor de fermier virtual.

Ei bine, popularul joc o să dispară de pe Facebook. La fel şi toate celelalte jocuri care foloseau Adobe Flash. Cum Farmville nu are aplicaţie pe mobil de sine stătătoare, jocul o să dispară.
 
De 11 ani exista Farmville iar utilizatorii au până pe 19 noiembrie timp să mai facă diferite cumpărături în joc. De pe 31 decembrie, Farmville o să dispară. Lucru confirmat chiar de producătorul jocului, Zynga.
 
„Zynga a confirmat că va închide Farmville. Facebook a anunţat în luna iunie că va opri funcţionarea jocurilor care depind de Flash pe 31 decembrie. Iar Farmville funcţionează cu Flash. La un moment dat, jocul Farmville avea cei mai mulţi utilizatori activi de pe Facebook”, spune Tom Merritt, jurnalist tehnologie. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici