Încă un peţitor stă la coadă pentru TikTok

  • Clona TikTok, Triller, şi-a anunţat intenţia de a prelua afacerile TikTok din Statele Unite
  • Triller se adaugă pretendenţilor Microsoft şi Walmart, Twitter sau Oracle
  • Valoarea de piaţă a TikTok depăşeşte în prezent 100 de miliarde de dolari
609 afișări
Imaginea articolului Încă un peţitor stă la coadă pentru TikTok

Încă un peţitor stă la coadă pentru TikTok

Săptămâna şi pretendentul pentru TikTok, mai ceva ca peţitorii pentru fata Impăratului Roşu.

După Microsoft, care mai nou s-a asociat cu Walmart, după Twitter sau Oracle, a venit şi rândul unei clone TikTok, Triller. Platforma s-a asociat cu o companie de investiţii şi oferă 20 de miliarde de dolari pentru preluarea operaţiunilor TikTok în Statele Unite. Dacă te întrebi cine mai e şi Triller, cam acelaşi lucru s-au întrebat şi cei de la TikTok.

Numai că oferta vine într-un moment nu tocmai fericit. China şi-a modificat legislaţia în aşa fel încât inteligenţa artificială să intre sub incidenţa controlului pentru export.

Recomandarea autorităţilor chineze către ByteDance, compania mamă a TikTok, a fost să înceteze imediat orice discuţii privitoare la o eventuală vânzare.

Te întrebi de ce atâta agitaţie? TikTok are 800 de milioane de utilizatori fideli în toată lumea, 80 de milioane fiind numai în Statele Unite. Valoarea de piaţă a companiei sare de 100 de miliarde de dolari. Chiar credeai că decretul lui Trump şi patriotismul american mai au vreo relevanţă?

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici