Instagram oferă bani creatorilor de conţinut pentru a-i atrage în defavoarea TikTok

  • Instagram lucrează să dezvolte un competitor pentru TikTok
  • Aplicaţia se numeşte Reels şi va fi lansată pe mai multe pieţe
  • Instagram face tot posibilul ca noua aplicaţie să devină mai populară decât principalul ei competitor
261 afișări
Imaginea articolului Instagram oferă bani creatorilor de conţinut pentru a-i atrage în defavoarea TikTok

Sursa foto: profimedia

Instagram vrea să dezvolte un competitor pentru TikTok, iar acesta se numeşte Reels. Aplicaţia a fost deja lansată pe mai multe pieţe şi este aşteptată să ofere primele rezultate de luna viitoare. Cu toate acestea, va reuşi să fie la fel de popular ca TikTok? Deşi este greu de spus dacă se va întâmpla, se pare că Instagram face tot posibilul ca acest lucru să se întâmple.

Se pare că Instagram este dispus să ofere bani creatorilor de conţinut pentru a-i ademeni pe platforma lor, în defavoarea TikTok. Compania va plăti sute de mii de dolari pentru creatorii care vor să-şi afişeze conţinutul exclusiv prin intermediul Reels.

Dacă guvernul american va interzice TikTok în SUA pe fondul tensiunilor cu China, vidul imens de utilizatori lăsat ar putea oferi oportunitatea perfectă ca Reels să devină instant un succes.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici