Jensen Huang, CEO-ul Nvidia, pe punctul de a deveni unul dintre cei mai bogaţi 20 de oameni din lume

  • Acţiunile Nvidia în creştere propulsează averea lui Jensen Huang către topul miliardarilor.
  • Huang, care deţine 3,5% din Nvidia, are acum o avere de aproape 70 de miliarde de dolari şi se află la un pas de a intra în topul celor 20 de miliardari din lume.
198 afișări
Imaginea articolului Jensen Huang, CEO-ul Nvidia, pe punctul de a deveni unul dintre cei mai bogaţi 20 de oameni din lume

Jensen Huang, CEO-ul Nvidia, pe punctul de a deveni unul dintre cei mai bogaţi 20 de oameni din lume

Acţiunile producătorului de cipuri din Santa Clara au cunoscut o creştere considerabilă pe fondul boom-ului din domeniul inteligenţei artificiale (AI).

De la începutul anului 2022, preţul acţiunilor Nvidia a crescut de cinci ori, impulsionând averea lui Huang.

Având acum o avere de aproape 70 de miliarde de dolari, Huang, în vârstă de 61 de ani - care deţine 3,5% din Nvidia - este pe punctul de a intra în rândul primilor 20 de miliardari din lume, conform Bloomberg Billionaires Index.

Începând de vineri, Huang are o valoare de 69,2 miliarde de dolari, ceea ce îl situează pe locul 21 în topul celor mai bogate persoane din lume, potrivit Bloomberg.

Averea netă a lui Huang a urcat cu aproape 22% într-o singură zi, joi, după ce preţul acţiunilor Nvidia a crescut cu 16% în aceeaşi zi, datorită rezultatelor de succes din al patrulea trimestru, care au depăşit aşteptările Wall Street.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici