VIDEO Maşinile de curse cuceresc străzile: Lamborghini a lansat noul Huracan STO

  • Lamborghini a lansat noul Huracan STO (Super Trofeo Omologata) inspirat după maşina de curse
  • Are un motor V10 de 5.2 litri, 630CP şi costă 328.000 de dolari
  • Poliţia din Italia foloseşte încă din 2016 un model de Lamborghini Huracan
478 afișări
Imaginea articolului VIDEO Maşinile de curse cuceresc străzile: Lamborghini a lansat noul Huracan STO

FOTO: Profimedia

Dacă te gândeai că maşinile de curse nu prea au ce căuta pe străzi, Lamborghini te contrazice. Tocmai a lansat o nouă versiune de Huracan.

Inspirată din maşina care a câştigat în 3 rânduri cursa de 24 de ore de la Daytona, Huracan STO este noul bolid de la Lamborghini. Are un motor puternic care permite atingerea vitezei de 100km/h în doar 3 secunde.
 
În interior există un ecran cu touchscreen care oferă acces la toate detaliile. Permite inclusiv reglarea presiunii din roţi sau temperatura frânelor. Peste 300 de mii de dolari va costa maşina.
 
„Maşina are o serie de moduri selectabile, dar ceea ce testăm astăzi este Modul Trofeo. Care este cel mai agresiv element al acestei maşini. Pedalele răspund mai rapid, schimbarea de viteză este la cel mai înalt nivel, iar aderenţa este îmbunătăţită. Suspensia se adaptează în mod corespunzător”, spune Tyler Heatley, pentru Yes Auto UK.
 
Lamborghini Huracan este o maşină la modă în Italia. Precedentul model este folosit de poliţie încă din 2016. Recent, maşina a transportat un rinichi de la Padova la Roma cu 230km la oră.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici