Lista completă a smartphone-urilor Huawei şi Honor care vor primi Android 10, chiar dacă producătorul chinez nu mai are acces la serviciile Google

Huawei poate să ofere actualizarea Android 10, în ciuda faptului că nu mai are acces la serviciile Google, pentru modelele de telefoane pentru care a primit deja certificare de la compania americană.

17992 afișări
Imaginea articolului Lista completă a smartphone-urilor Huawei şi Honor care vor primi Android 10, chiar dacă producătorul chinez nu mai are acces la serviciile Google

Lista completă a smartphone-urilor Huawei şi Honor care vor primi Android 10, chiar dacă producătorul chinez nu mai are acces la serviciile Google

Astfel, Huawei a anunţat lista completă de smartphone-uri pentru care va livra actualizarea EMUI 10, bazată pe Android 10.

Începând cu această lună, vor primi update, în primul val, modelele: Huawei P30 Pro, P30, Mate 20 Pro, Mate 20, Mate 20 X (4G) şi nova 5T.

După cele enumerate mai sus, vor urma smartphone-urile: Porsche Design Mate 20 RS, P30 Lite, P20, P20 Pro, nova 4e, nova 4, Mate 10, Mate 10 Pro, Porsche Design Mate 10, Porsche Design Mate RS, Mate 20 Lite, P smart 2019, P smart + 2019, P smart Pro, P Smart Z şi nova Lite 3.

Pentru modelele viitoare, compania a început să caute alternative la srviciile Google. Huawei a încheiat un parteneriat cu furnizorul olandez de soluţii de navigaţie TomTom, pentru a înlocui servicul de navigaţie Maps, la care nu mai are acces.

În luna mai a anului trecut, Google a limitat furnizarea de servicii software pentru Huawei, după ce o ordonanţă emisă de Casa Albă a restricţionat accesul companiei chineze la tehnologie americană.

Foto: Profimedia Images

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici