Lovitură primită de Vision Pro. Apple reduce drastic previziunile pentru cea mai importantă lansare de produs de la iPhone încoace

Compania Apple a fost forţată să facă reduceri drastice ale previziunilor de producţie pentru căştile Vision Pro prezentate luna trecută după şapte ani de dezvoltare şi considerate cea mai importantă lansare de produs de la iPhone încoace.

1334 afișări
Imaginea articolului Lovitură primită de Vision Pro. Apple reduce drastic previziunile pentru cea mai importantă lansare de produs de la iPhone încoace

Prima lovitură primită de Vision Pro. Apple reduce drastic previziunile pentru cea mai importantă lansare de produs de la iPhone încoace

Complexitatea designului căştii şi dificultăţile de producţie stau la baza reducerii, în timp ce planurile pentru o versiune mai accesibilă a dispozitivului au trebuit să fie amânate, potrivit mai multor persoane cu cunoştinţe directe despre procesul de producţie, citate de FT.

Apple a semnalat deja faptul că dispozitivul de 3.500 de dolari nu va fi pus în vânzare până la "începutul anului viitor". Analiştii au interpretat acest lucru ca fiind mai mult legat de problemele lanţului de aprovizionare decât de acordarea de timp dezvoltatorilor pentru a crea aplicaţii pentru Vision Pro.

Două persoane apropiate de Apple şi Luxshare, producătorul chinez care va asambla iniţial dispozitivul, au declarat că se aşteptă să producă mai puţin de 400.000 de unităţi în 2024. Mai multe surse din industrie au declarat că Luxshare este în prezent singurul asamblor al dispozitivului pentru Apple.

Ambele proiecţii implică o reducere semnificativă a producţiei faţă de un obiectiv de vânzări intern anterior, de 1 milion de unităţi în primele 12 luni. Previziunile privind volumele scăzute reflectă lipsa de încredere a Apple în capacitatea de a scala producţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici