Microsoft a lansat noile console Xbox

  • Microsoft a lansat astăzi noile console Xbox Series X şi Serie S
  • Evenimentul oficial va avea loc în această seară, de la ora 21.00
  • În România Xbox Series X va costa 2.400 de lei
810 afișări
Imaginea articolului Microsoft a lansat noile console Xbox

Microsoft a lansat noile console Xbox

Aşteptarea a luat sfârşit pentru gameri. Astăzi s-a lansat noua consolă Xbox Series X.

Pentru prima dată, Microsoft a lansat o consolă în aceeaşi zi în întreaga lume. În Marea Britanie a avut loc un livestream de 6 ore cu ocazia lansării! Gamerii s-au jucat între ei în timp ce numărătoarea inversă se apropia de 0. 
Consola va ajunge în magazine, iar în România preţul este de 2.400 de lei. Marele rival, Playstation 5, va ajunge în România de pe 19 noiembrie.

Chris, designer Xbox X: În 2017, când am început crearea acestei console, nu aveam idee cum va fi 2020. Speranţa mea în acest moment, în care Xbox Series X ajunge la oameni, pe mâinile gamerilor, speranţa mea este să se distreze. Şi că va aduce puţină lumină în acest an 2020.

Marele eveniment la care vom vedea şi noi imagini din jocurile next-gen va fi în această seară de la 21 şi-l puteţi vedea pe Aleph News.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici