Mişcare importantă pe piaţa criptomonedelor. Anunţul făcut de gigantul Amazon

  • Amazon caută experţi în criptomonede şi în tehnologia blockchain pentru echipa sa de plăţi.
  • Mişcarea sugera că gigantul aruncă o privire mai serioasă asupra criptomonedelor precum Bitcoin.
14242 afișări
Imaginea articolului Mişcare importantă pe piaţa criptomonedelor. Anunţul făcut de gigantul Amazon

Mişcare importantă pe piaţa criptomonedelor. Anunţul făcut de gigantul Amazon

Potrivit unei postări recente, echipa Amazon încearcă să angajeze un „lider experimentat pentru a dezvolta strategia şi foaia de parcurs a Amazon în domeniul monedelor digitale şi tehnologiei blockchain”.

„Vă veţi valorifica expertiza în domeniului în Blockchain, valute digitale şi criptomonede", se precizează în anunţul de angajare al Amazon.

Un purtător de cuvânt al Amazonului a declarat pentru CNBC: „Suntem inspiraţi de inovaţia care se întâmplă în spaţiul criptomonedelor şi explorăm cum ar putea interacţiona aceste cu Amazon. Credem că viitorul va fi construit pe noile tehnologii care permit plăţi moderne, rapide şi ieftine şi sperăm să aducem acel viitor clienţilor Amazon cât mai curând posibil”.

Unitatea de cloud computing a companiei, Amazon Web Services, oferă un serviciu blockchain., dar Amazon nu acceptă nicio criptomonedă ca metodă de plată pentru produsele sale.

Monedele digitale, cum ar fi Bitcoin sau Ether, au crescut în popularitate în ultimii ani. Companiile de tehnologie s-au arătat interesate în ultima perioadă de piaţa criptomonedelor. Facebook, a susţinut un proiect de monedă digitală numit Diem. În luna mai, Apple a declarat că intenţionează să angajeze un negociator pentru a încheia parteneriate pentru „plăţi alternative”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici