Noul iPhone 12 ar putea veni fără încărcător în cutie. Un analist celebru îţi explică de ce

  • Se preconizează că Apple va lansa iPhone 12 până la sfârşitul anului
  • Analistul Ming-Chi Kuo sugerează că Apple nu va include în cutie încărcătorul şi căştile pentru noul IPhone
  • Costurile crescute de producţie ar sta la baza lipsei accesoriilor din pachetul de vânzare
3884 afișări
Imaginea articolului Noul iPhone 12 ar putea veni fără încărcător în cutie. Un analist celebru îţi explică de ce

Sursa foto: profimedia

Apple va lansa IPhone 12 până la sfârşitul anului. Un analist celebru din domeniul tehnologiei, Ming-Chi Kuo, sugerează că Apple ar putea renunţa la accesorii. Acest lucru poate însemna că încărcătorul şi celebrele căşti EarPods ar putea lipsi din cutia cu care vine telefonul.

Analistul citează costurile de producţie ridicate ale companiei, cauzate de suportul 5G oferit. Acesta ar putea fi un posibil motiv al schimbării. Cu excluderea costurilor pe care căştile şi încărcătorul le implică, Apple îşi propune să egaleze preţului smartphone-ului de nouă generaţie cu cel al predecesorului său.

Dacă rapoartele se dovedesc a fi corecte, va fi interesant să vedem cum va comunica Apple aceste modificări. Faptul că utilizatorii sunt nevoiţi să cheltuiască bani în plus pe încărcătoare pentru un produs premium, acest aspect nu aduce nici un beneficiu clienţilor interesaţi să achiziţioneze noul iPhone.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici