OpenAI dă liber la ChatGPT: instrumentul AI va putea fi folosit fără a avea un cont

  • OpenAI va începe să permită utilizatorilor să acceseze chatbot-ul său generativ de inteligenţă artificială, ChatGPT, fără a fi nevoie să se înregistreze pentru acest serviciu.
  • Măsura va fi lansată gradual, începând cu 1 aprilie, potrivit unui anunţ al companiei.
1056 afișări
Imaginea articolului OpenAI dă liber la ChatGPT: instrumentul AI va putea fi folosit fără a avea un cont

OpenAI dă liber la ChatGPT: instrumentul AI va putea fi folosit fără a avea un cont

ChatGPT, care a dat startul instrumentelor de inteligenţă artificială generativă la sfârşitul anului 2022, poate imita conversaţia umană şi poate îndeplini sarcini precum crearea de rezumate ale unor texte lungi, scrierea de poezii şi chiar generarea de idei pentru o petrecere tematică.

Potrivit agenţiei Reuters, compania a anunţat că această funcţie va fi lansată gradual, pentru a ,,face AI-ul accesibil tuturor celor curioşi în legătură cu capacităţile sale".

OpenAI a declarat că a introdus măsuri suplimentare de protecţie a conţinutului pentru utilizatorii care accesează ChatGPT fără a se înscrie, cum ar fi blocarea solicitărilor şi a generaţiilor într-o gamă mai largă de categorii.

Noutatea vine la aproximativ o lună după ce Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe directorul său general, Sam Altman, spunând că au abandonat misiunea iniţială a startup-ului de a dezvolta inteligenţa artificială în beneficiul umanităţii şi nu pentru profit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici