Perfect Play e antrenorul tău de top

  • Chelsea îţi aduce un atrenor de top pe telefonul mobil
  • Perfect Play îţi oferă antrenamente personalizate
  • Ai sfaturi de la antrenori renumiţi şi vedetele lui Chelsea
113 afișări
Imaginea articolului Perfect Play e antrenorul tău de top

Perfect Play e antrenorul tău de top

Tehnologia a pătruns şi în lumea fotbalului. Chelsea mizează viitorul pe aplicaţia Perfect Play, cea mai avansată şi sofisticată aplicaţie pentru pregătirea tinerilor fotbaliştilor.

Practic copilul tău are un antrenor de top pe telefonul mobil. Aplicaţia îi monitorizează performanţele şi îi propune antrenamente personalizate ca să-şi îmbunătăţească calităţile. Pe lîngă asta, are sfaturi de la vedete din Premier League, ca Mason Mount, Tammy Abraham, Ruben Loftus-Cheek sau Reece James.

Aplicaţia îl ajută să dribleze, să paseze, sau să şuteze mai bine şi, în plus, se poate antrena şi acasă.

Deocamdată aplicaţia e disponibilă doar pe iOS, însă cât de curând va fi disponibilă şi pe Android.

Iată ce spun vedetele lui Chelsea despre Perfect Play.

 Ruben Cheek: Dacă vrei să-ţi îmbunătăţeşti tehnica, ai nevoie de un expert. Practic îţi transformă telefonul în antrenorul profesionist”

În acelaşi timp Callum Odoi a precizat:”Îmi doresc să fi avut aşa ceva cînd eram mic”.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici