PewDiePie a semnat un contract exclusiv de difuzare live cu YouTube

  • PewDiePie a semnat un contract exclusiv un contract de difuzare live cu YouTube, după ce în 2019 semnase cu platformă rivală Dlive
  • Pe numele său real Felix Kjellberg, este cel mai mare creator de conţinut video independent de pe YouTube
  • Alegerea a fost una naturală pentru suedezul în vârstă de 30 de ani care şi-a dorit să fie mai conectat cu fanii
269 afișări
Imaginea articolului PewDiePie a semnat un contract exclusiv de difuzare live cu YouTube

Sursa foto: Profimedia

Producătorul de conţinut video PewDiePie este de un deceniu pe YouTube. El a devenit cunoscut pentru jocurile video comentate şi jucate pe celebra platformă de difuzare.

După ce în 2019 a semnat cu platforma rivala Dlive care promitea profituri financiare mai bune pentru creatorii de conţinut, în 2020 s-a întors înapoi pe YouTube. PewDiePie a semnat un contract de exclusivitate cu YouTube, prin care va difuza live conţinutul care l-a făcut celebru.

În decizia gamerului, noile funcţii ale platformei pentru transmisiuni în direct au jucat un rol esenţial, relatează BBC News.

 

Sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici