UPDATE. Probleme cu internetul semnalate în numeroase locuri din ţară, inclusiv în Bucureşti. Avaria a fost soluţionată

Utilizatorii din mai multe zone din ţară, inclusiv Bucureşti au semnalat întreruperi ale servicilor de internet ale campaniei Digi/ Rds-Rcs.

12878 afișări
Imaginea articolului UPDATE. Probleme cu internetul semnalate în numeroase locuri din ţară, inclusiv în Bucureşti. Avaria a fost soluţionată

Probleme cu internetul semnalate în numeroase locuri din ţară, inclusiv în Bucureşti

UPDATE: RDS/RCS anunţă că a soluţionat avaria şi clienţii lor au din nou acces la internet. 

Miercuri, 17 februarie, în jurul orei 21:50 a fost înregistrată o avarie care a condus la indisponibilitatea temporară a serviciilor de internet fix în mai multe regiuni ale ţării.

Echipele tehnice Digi au restabilit conexiunile în aproximativ 15 minute de la sesizarea avariei. În prezent, serviciile funcţionează normal, iar cauzele avariei sunt analizate de echipele tehnice ale companiei, a transmis compania într-un comunicat pentru Mediafax. 

ŞTIREA INIŢIALĂ

Probleme cu privire la viteza, dar şi întreruperi ale servicilor de internet au fost semnalate în mai multe judeţe din ţară şi în Municipiul Bucureşti.

Utilizatorii au deshis numeroase topicuri pe reţelele de socializare în care semnalau că au avut problemele cu serviciile de internet.

Printre oraşele menţionate în postările de pe reţele de socializare se numără: Bucureşti, Iaşi, Tulcea, Târgovişte, Cluj, Oradea, Arad, Timişoara, Braşov, Craiova

MEDIAFAX a contactat Rcs-Rds care precizat că va reveni cu detalii suplimentare de la echipele tehnice.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici