ROG Phone 5. Cum arată şi ce caracteristici are telefonul pentru gaming lansat de ASUS VIDEO

  • Asus a lansat noua versiune a telefonului pentru gaming, ROG Phone 5
  • Este primul telefon cu 18GB de RAM, două baterii şi costă 1.300 de euro
  • Telefonul are sunet stereo, cu 21% mai puternic decât generaţia anterioară
508 afișări
Imaginea articolului ROG Phone 5. Cum arată şi ce caracteristici are telefonul pentru gaming lansat de ASUS VIDEO

Telefon ROG 5 FOTO Captură video ROG Global/Youtube

În curând vei putea să laşi PC-ul sau consola când ai chef să te joci. E suficient să ai telefonul la tine iar ultimul model lansat chiar astăzi e mai puternic şi ca un laptop.

Asus a lansat un nou telefon pentru gaming. Se numeşte ROG 5 şi este cel mai puternic telefon de pe piaţă. Este primul care vine cu 18GB de RAM. Are două mufe pentru încărcare, două baterii de câte 3 mii miliamperi şi display cu rată de refresh de 144 herţi.
 
ROG 5 costă 1.300 euro şi în cutie găseşti şi un cooler. Se pune pe spatele telefonului şi scade temperatura cu până la 10 grade. Predecesorul a fost lansat în urmă cu doar 7 luni, însă Asus nu a mai avut răbdare. Asta pentru că săptămâna trecut s-a lansat un rival pe măsură, Red Magic 6.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici