Samsung a lansat noile telefoane Galaxy S21. Află cum le-au luat faţa celor de la Apple

  • Samsung a lansat noua serie Galaxy S21 cu trei modele
  • Telefoanele vor veni fără încărcător şi căşti în cutie
  • Samsung a mai prezentat SmartTags, luându-le faţa rivalilor de la Apple
2495 afișări
Imaginea articolului Samsung a lansat noile telefoane Galaxy S21. Află cum le-au luat faţa celor de la Apple

Înainte să prezinte noile telefoane, Samsung s-a mândrit cu un nou device. Asta pentru că le-a luat faţa rivalilor de la Apple. Se numeşte SmartTag şi este o metodă să te asiguri că nu îţi pierzi cheile sau portofelul.

Apoi au intrat în scenă telefoanele. Seria Galaxy S21 are trei modele şi anul acesta. Iar dacă versiunea clasică şi cea Plus i-au dat pe spate pe fani, în schimb versiunea Ultra are cu ce se lăuda. Un ecran Ultra HD care poate fi controlat cu un stylus S-Pen. Premieră pentru un telefon Samsung care nu este din seria Galaxy Note.

S21 Ultra are şi noua versiune de Wi-Fi, 6E, mai rapidă ca niciodată. Cu ce se mândreşte însă cel mai mult telefonul este camera şi senzorul principal de 108 megapixeli. Are, însă, şi un preţ pe măsură.

Won-Joon Choi, Head of Flagship Product Samsung: La Samsung, obiectivul nostru este să ajutăm pe toată lumea să facă fotografii şi videoclipuri profesioniste, indiferent de mediu. Şi totul începe cu cel mai avansat senzor de imagine creat până acum de noi. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici