Şeful unei mari corporaţii sud-coreene îşi propune să investească în energie solară

Hanwha Group intenţionează să creeze un ecosistem de energie solară, deciziel luată de preşedintele Hanwha Solutions, Kim Dong-kwan, fiul cel mare al preşedintelui Hanwha, Kim Seung-youn.

289 afișări
Imaginea articolului Şeful unei mari corporaţii sud-coreene îşi propune să investească în energie solară

Moştenitorul Hanwha îşi propune să construiască un ecosistem de energie solară

Hanwha Group intenţionează să creeze un ecosistem de energie solară pentru a transforma conglomeratul într-o putere de energie regenerabilă în lumea afacerilor care devine din ce în ce mai atentă la mediu, potrivit site-ului Korea Times.

Această transformare a fost condusă de preşedintele Hanwha Solutions, Kim Dong-kwan, fiul cel mare al preşedintelui Hanwha, Kim Seung-youn.  Compania intenţionează să strângă fonduri prin vândut materiale avansate pentru a-şi extinde afacerea solară. 

În 2019, Hanwha Solutions a devenit o corporaţie integrată a lui Hanwha Chemical, Hanwha Q CELLS şi Hanwha Advanced Materials. De atunci, compania a făcut investiţii agresive sub conducerea lui Kim şi acum este gata să-şi extindă afacerile cu energie solară şi energie regenerabilă. În ultimii doi ani, Hanwha Solutions a investit 1,3 trilioane de woni în domeniul energiei regenerabile.

În 2020, Hanwha a achiziţionat SwitchDin, o companie australiană de software de management al energiei, Jelly, o companie de soluţii energetice din SUA bazată pe inteligenţă artificială, şi Cimarron Composites, o companie de rezervoare cu hidrogen de înaltă presiune. Anul trecut a achiziţionat RES France, un dezvoltator francez de energie regenerabilă.

Prin aceste investiţii, Hanwha îşi propune să furnizeze energie regenerabilă şi module solare pieţelor europene şi americane. „Hanwha Solutions s-a concentrat pe afaceri din amonte, cum ar fi dezvoltarea de panouri solare, dar acum investim mai mult pentru că urmărim să vindem energie regenerabilă consumatorilor, ceea ce am făcut în Germania”, a spus un oficial Hanwha Solutions. .

Se aşteaptă ca investiţiile în noi afaceri să se accelereze, iar piaţa din SUA se concentrează în special pe impulsul ecologic al preşedintelui american Joe Biden.

Administraţia Biden urmăreşte aşa-numitul plan Build Back Better (BBB) ​​care propune creşterea creditelor fiscale pentru investiţii federale (ITC) de la 26% la 30% şi extinderea acestuia pentru cel puţin 10 ani, dacă un anumit procent de piese solare sunt fabricate. 

SolarReviews, un site de recenzii pentru consumatori care se concentrează pe industria solară, estimează că legislaţia va creşte rata instalaţiilor solare rezidenţiale din SUA de la aproximativ 750.000 de case în 2021 la peste 1,5 milioane de case pe an până în 2024.Susţinută de vânzări puternice din sectorul energiei regenerabile, Hanwha Solutions îşi propune să atingă vânzări de 21 de trilioane de woni până în 2025.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici