Seringa gata de vaccinare va fi introdusă ca emoji pe Iphone. Noile schimbări anunţate de Apple

  • Peste 200 de emoji-uri noi vor ajunge pe iPhone odată cu lansarea următoarei actualizări a sistemului de operare, inclusiv o seringă gata de vaccinare.
  • Emoji-urile vor ajunge ca parte a iOS 14.5, care se aşteaptă să ajungă pe iPhone în luna următoare.
621 afișări
Imaginea articolului Seringa gata de vaccinare va fi introdusă ca emoji pe Iphone. Noile schimbări anunţate de Apple

Sursa foto: Apple/ emojipedia

După număr, cea mai mare schimbare se referă la modul în care utilizatorii se pot reprezenta ca un cuplu. Până în prezent, doar Persoanele care se ţin de mâini - 👫 - au venit cu opţiuni de ton de piele, cum ar fi 👩🏻‍🤝‍👨🏽👩🏿‍🤝‍👩🏽 sau 👨🏿‍🤝‍👨🏽, adăugate în 2019, alături de capacitatea de a reprezenta cuplurile de acelaşi sex . Acum, aceeaşi capacitate de a amesteca şi combina tonuri de piele  a ajuns la celelalte emoji îndrăgite, relatează The Guardian.
 
Pentru mulţi, cea mai proeminentă modificare ar putea fi doar o modificare a Apple a modului în care este afişată emoji-ul seringii, 💉. Emoji, care este definit doar ca prezentând o „seringă”, a avut tendinţa de a prezenta două picături de sânge încă de la începuturile sale în telefoanele mobile japoneze de la începutul anilor '00. Acum, Apple l-a actualizat la o imagine mai generală, care conţine un lichid limpede - şi una perfectă pentru a semnala vaccinul COVID-19.
De asemenea, se va schimba şi emoji-ul pentru căşti. Acest se schimbă cu ceea ce pare a fi cel mai recent AirPod Max de la Apple.

Inimile vor avea şi ele o gamă mai largă cu două adăugiri: Heart on Fire şi Mending Heart.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici