SpaceX a primit o recompensă de 886 de milioane de dolari, din partea Comisiei de Comunicare Federală SUA

  • Comisia de Comunicare Federală din SUA acordă recompense de 9.2 miliarde
  • Banii sunt acordaţi pentru companiile care aduc internet în zonele rurale
  • SpaceX, compania lui Elon Musk, va primi 886 de milioane de dolari
725 afișări
Imaginea articolului SpaceX a primit o recompensă de 886 de milioane de dolari, din partea Comisiei de Comunicare Federală SUA

SpaceX a primit o recompensă de 886 de milioane de dolari din partea Comisiei de Comunicare Federală SUA

Al treilea cel mai bogat om din lume a mai primit aproape 1 miliard de dolari recompensă.

SpaceX, compania lui Elon Musk, este una dintre beneficiarele unui pot uriaş, de 9.2 miliarde de dolari. Comisia de Comunicare Federală din SUA a decis să recompenseze companiile care lucrează pentru a aduce internet peste tot în lume. Iar aproape 10% din bani vor merge la SpaceX, cea care a lansat deja 900 din cei 12 mii de sateliţi pregătiţi în acest scop. Proiectul Starlink este unul dintr-o industrie de 30 de miliarde de dolari, spune Musk.

Elon Musk: Starlink nu este o ameninţare pentru operatori, vreau să fiu clar. Nu este. De fapt o să fie de ajutor operatorilor pentru că Starlink va ajuta clienţii cel mai dificil de ajutat, pe care, altfel, operatorii au probleme în a-i ajuta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici