Spotify testează videoclipuri muzicale complete pregătind o potenţială confruntare cu YouTube

  • Compania suedeză de streaming de muzică Spotify lansează videoclipuri muzicale de lungă durată.
  • Este vorba despre o lansare limitată, care se adresează doar abonaţilor premium.
  • Spotify testează intrarea într-un domeniu pe care YouTube l-a dominat în ultimele două decenii.
61 afișări
Imaginea articolului Spotify testează videoclipuri muzicale complete pregătind o potenţială confruntare cu YouTube

Spotify testează videoclipuri muzicale complete pregătind o potenţială confruntare cu YouTube

Videoclipurile muzicale sunt disponibile pentru utilizatorii premium din Marea Britanie, Germania, Italia, Ţările de Jos, Polonia, Suedia, Brazilia, Columbia, Filipine, Indonezia şi Kenya, în versiune beta începând de miercuri, a anunţat compania, potrivit Reuters.

Lansarea Spotify include un „catalog limitat de videoclipuri muzicale, inclusiv hituri de la artişti globali precum Ed Sheeran... sau artişti locali precum Aluna”, se spune în comunicat.

Compania încearcă să-şi crească numărul de utilizatori în ciuda concurenţei de pe piaţă. Spotify îşi propune să ajungă la 1 miliard de utilizatori până în 2030.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici