Telefon de 1.400 dolari cu defect: Microsoft Surface Duo

  • Primii utilizatori care au cumpărat Microsoft Surface Duo se plâng de un defect
  • Telefonul care costă 1.400 de dolari o crăpătură lângă portul USB
  • Samsung şi Apple au avut probleme în trecut cu Note 7 sau iPhone 6
928 afișări
Imaginea articolului Telefon de 1.400 dolari cu defect: Microsoft Surface Duo

Telefon de 1.400 dolari cu defect: Microsoft Surface Duo FOTO YI Han/Twitter

Nu e niciun secret că preţul telefoanelor a crescut semnificativ în ultimii ani. Astfel că nu mai e neobişnuit să dai peste 1.000 de dolari pentru un smartphone. Ultimul lucru la care te aştepţi este să aibă însă defecte. 

De asta se plâng primii utilizatori care au pus mâna pe Microsoft Duo. Aceştia au postat poze pe net cu o crăpătură apărută lângă portul USB. Problema telefonului? Marginea este de plastic, lucru demonstrat atunci când telefonul a trecut prin testele de anduranţă.
 
  • „Foarte ciudat pentru un telefon de 1.400 de dolari, dar rama este din plastic. La fel şi butoanele”, punctează un utilizator.
Problemele Microsoft Duo au adus aminte de cazurile celebre din trecut. Samsung vrea să uite de modelul Note 7 care exploda, în timp ce Apple a comis-o cu iPhone 6. Acesta se îndoia în buzunarele utilizatorilor.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici