Topul celor mai populare aplicaţii din 2020. Pe primul loc, o aplicaţie care nu era nici măcar în primele 20 în urmă cu un an

  • Apple a publicat topul celor mai populare aplicaţii în 2020.
  • Zoom a fost numărul 1, după ce în 2019 nu se afla nici în primele 20.
  • Unul dintre cele mai populare jocuri a fost Plague, cel care simulează o pandemie.
570 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai populare aplicaţii din 2020. Pe primul loc, o aplicaţie care nu era nici măcar în primele 20 în urmă cu un an

Dacă mai aveai nevoie de o dovadă despre cum ni s-a schimbat viaţa în 2020, Apple tocmai a dezvăluit care au fost cele mai descărcate aplicaţii anul acesta.

Deloc surprinzător, pe primul loc se află aplicaţia Zoom. Este folosită de mulţi utilizatori care şi-au mutat biroul la ei acasă. Asta în condiţiile în care aplicaţia Zoom nu era nici măcar în primele 20 în urmă cu un an. Pe poziţia secundă se află TikTok, pentru ca podiumul să fie completat de rivala Netflix, Display Plus.
 
TOPUL APLICAŢIILOR DIN 2020
 
  • 1. Zoom
  • 2. TikTok
  • 3. Disney+
  • 4. Youtube
  • 5. Instagram
 
Umorul negru al oamenilor este evident din topul celor mai descărcate jocuri pe iOS. Pe poziţia a doua este Plague, un joc care simulează o pandemie şi în care scopul utilizatorului este să infecteze cât mai mulţi oameni.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici