Upgrade AI pentru Bixby: Samsung îşi îmbunătăţeşte asistentul vocal

  • Vicepreşedintele executiv Won-Joon Choi anunţă o actualizare semnificativă a inteligenţei artificiale pentru asistentul vocal Bixby de la Samsung.
  • Compania se concentrează pe tehnologia "AI generativ şi large language model (LLM)" pentru a îmbunătăţi capacităţile lui Bixby şi a ţine pasul cu competitorii, precum Siri.
  • Detaliile referitoare la momentul şi dispozitivele care vor beneficia de această actualizare rămân neclare, dar discuţiile despre îmbunătăţirea lui Bixby sunt în desfăşurare de cel puţin un an.
226 afișări
Imaginea articolului Upgrade AI pentru Bixby: Samsung îşi îmbunătăţeşte asistentul vocal

Upgrade AI pentru Bixby: Samsung îşi îmbunătăţeşte asistentul vocal

Asistentul vocal Bixby al Samsung este pregătit să primească o actualizare semnificativă a inteligenţei artificiale (AI), conform vicepreşedintelui executiv Won-Joon Choi, scrie Mashable.

Compania intenţionează să se concentreze pe "AI generativ şi tehnologie LLM (large language model)" pentru a îmbunătăţi capacităţile lui Bixby, având ca scop menţinerea ritmului cu competitorii, precum Siri.

În timp ce detalii despre momentul actualizării şi dispozitivele care vor beneficia rămân neclare, discuţiile despre îmbunătăţirea lui Bixby sunt în desfăşurare cel puţin de anul trecut.

În timpul evenimentului Galaxy Unpacked 2023, vicepreşedintele companiei Junho Park a insinuat planurile Samsung de a "dezvolta profund" noi funcţii AI pentru dispozitivele sale. Din momentul lansării sale în 2017, Bixby a fost integrat în diverse dispozitive Galaxy, de la cele principale la modele precum seria A şi Galaxy Flip.

În timp ce funcţionalitatea actuală a lui Bixby este limitată, executivii Samsung speră că, cu impulsul AI viitor, utilizatorii vor putea să îndeplinească mai multe sarcini cu asistentul vocal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici