Viitorul smartphone-urilor este despre încărcarea rapidă. Xiaomi testează sistemul de încărcare wireless

  • Xiaomi testează un nou sistem de încărcare wireless, cu 80W
  • Un telefon cu o baterie de 4.000 mAh poate fi încărcat total în 19 minute
  • Xiaomi a lansat recent noua serie Mi10T
150 afișări
Imaginea articolului Viitorul smartphone-urilor este despre încărcarea rapidă. Xiaomi testează sistemul de încărcare wireless

Viitorul smartphone-urilor este despre încărcarea rapidă. Xiaomi testează sistemul de încărcare wireless

Acum câţiva ani trebuia să încarci telefonul chiar şi de două ori pe zi. Viitorul arată însă mult mai bine.
Acum nu doar că bateria rezistă mult mai bine, dar ajunge înapoi la 100% cât timp iei micul dejun. Xiaomi testează o nouă tehnologie pentru încărcarea wireless. Ce înseamnă asta? În doar 8 minute telefonul se va încărca până la 50%.

Xiaomi este deja lider în ceea ce priveşte încărcarea rapidă. Altă companie din China, Oppo, testează şi ea încărcarea wireless în 30 de minute.

Noul iPhone 12, lansat de Apple, se încărcă fără fir cu 15W.
Xiaomi a lansat săptămâna trecută şi în România noua serie Mi10 T. Versiunea Pro a încântat cel mai mult publicul.

Tom Honeyand, youtuber: Xiaomi Mi 10T Pro, un nume destul de dificil de pronunţat, este un device impresionant. Nu e perfect. Un display OLED ar fi fost plăcut, camerele sunt bune dar nu cele mai bune. Insă primeşti multe pentru banii cheltuiţi. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici