Volkswagen va lansa încă 10 modele de maşini electrice până în 2026

Pe 17 aprilie, compania germană Volkswagen AG a declarat că intenţionează să lanseze încă 10 modele de vehicule electrice până în 2026.

264 afișări
Imaginea articolului Volkswagen va lansa încă 10 modele de maşini electrice până în 2026

Volkswagen va lansa încă 10 modele de vehicule electrice până în 2026

Compania este cea mai vândută marcă de vehicule de pasageri în China de zeci de ani, dar acum pierde teren în ţară în faţa omologilor locali. În 2022, compania a raportat o pierdere din vânzări de 3,6%. 

Directorul executiv al Volkswagen Passenger Cars, Thomas Schafer, în timp ce a vorbit la Salonul auto de la Shanghai, a declarat: „Ca Volkswagen, rămânem ferm angajaţi faţă de China. Principiul nostru călăuzitor este dezvoltarea în China, pentru China, la viteză maximă.”

Dezvăluind modelul de vârf ID.7 EV, Schafer a adăugat că Volkswagen intenţionează să introducă încă 10 modele de maşini electrice până în 2026.

Thomas Schafer a adăugat: „Compania investeşte foarte mult cu partenerii săi chinezi în joint venture, în proiectare, producţie, precum şi cercetare şi dezvoltare, la care se adaugă până la 2.000 de dezvoltatori în centrul său de cercetare şi dezvoltare din provincia Anhui”.

Producătorul chinez de vehicule electrice BYD, în februarie, a depăşit maşinile marca Volkswagen, devenind cea mai bine vândută marcă de maşini de pasageri din China, potrivit Reuters
 
Volkswagen, la începutul acestui an, a declarat că intenţionează să-şi accelereze timpul de lansare pe piaţă pentru modelele noi de la patru ani până la mai aproape de media de 2,5 ani pentru omologii săi chinezi, parţial prin localizarea şi mai mult a cercetării şi dezvoltării pentru modelele chineze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici