Pe timp de pandemie, fiecare ajută cum poate. O cafenea din Oradea se asigură că echipajele de pe ambulanţe au energie, oferindu-şi produsele gratuit

O cafenea din Oradea oferă, începând de sâmbătă, cafea, gratis, echipajelor de salvare. “Este un semn de mulţumire pentru tot ceea ce faci pentru comunitatea noastră”, au scris, pe pagina de Facebook, reprezentanţii cafenelei.

253 afișări
Imaginea articolului Pe timp de pandemie, fiecare ajută cum poate. O cafenea din Oradea se asigură că echipajele de pe ambulanţe au energie, oferindu-şi produsele gratuit

Sursa: Profimedia Images

Andrei Socaciu, reprezentantul cafenelei, a declarat, pentru MEDIAFAX, că foarte mulţi dintre clienţii obişnuiţi al cafenelei sunt studenţi ai Facultăţii de Medicină din Oradea, dar şi cadre medicale.

“Ne-am gândit că în perioada asta am putea să fim şi noi de folos. Ştim cu toţii că nu e bine să ieşi din casă, dar ei sunt nevoiţi să facă asta şi am încercat să-i ajutăm să-şi păstreze energia. Aşteptăm să vină să le oferim cafea, mai ales că am văzut că numărul creşte şi sunt toţi mai solicitaţi. Cafeneaua este închisă, dar ieşim noi afară şi le servim cafeaua.(...) Vrem doar să le mulţumim pentru sacrificiul pe care-l fac şi cam asta e modalitatea de a le mulţumi. Pentru noi nu e un gest la fel de mare ca acela pe care-l fac ei acum.(...)”, a declarant Andrei Socaciu.

Pe pagina de socializare, zeci de internauţi au recţionat la mesajul postat de reprezentanţii cafenelei şi au scris mesaje de felicitare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici