VIDEO  Accident spectaculos în Capitală, pe Calea Dorobanţi. Camerele de supraveghere au surprins momentul

  • Un şofer a pierdut controlul volanului după ce a încercat să evite un alt participant în trafic la intersecţia dintre strada Teheran şi Calea Dorobanţi
  • Şoferul rula cu mult peste limita legală şi a fost proiectat într-un stâlp
  • Camerele de supraveghere de la un imobil din apropiere au surprins momentul impactului
5084 afișări

În jurul orei 21.05, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia dintre Calea Dorobanţi/Str. Teheran în care au fost implicate 4 autovehicule, din care 2 autovehicule în mişcare şi 2 autovehicule staţionate.

Conducătorul unui autovehicul, în vârstă de 22 de ani, care se deplasa pe Calea Dorobanţi dinspre Piaţa Dorobanţi către Piaţa Charles de Gaulle, când a ajuns la intersecţia dintre Calea Dorobanţi şi Str. Teheran a intrat în coliziune cu un autovehicul, condus de o femeie în vârstă de 34 de ani, care se deplasa pe sensul  opus de circulaţie.

Din impact, primul autovehicul a pătruns pe trotuar, a lovit un stâlp şi a avariat 2 autovehicule parcate pe trotuar.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0. Vinovat de producerea accidentului s-ar face tânărul care virat în faţa maşinii aflate pe sensul regulamentar de mers, dar nici celălalt şofer nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporala a două persoane care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Victimele sunt şoferiţa de 34 de ani şi o pasagera de 23 de ani din celalalt autovehicul.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurarilor producerii accidentului rutier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici