Video Doi papagali sunt atracţia unei cafenele din Iaşi

  • O cafeanea din Iaşi găzduieşte doi papagali Ara
  • Ei sunt atracţia principală dintr-o cafenea din Iaşi
  • Papagalii au 4 ani şi ştiu să danseze
1385 afișări

La ce te gândeşti atunci când auzi cuvântul ”exotic”. Proprietarul unui bar din Iaşi a pregătit o surpriză pentru clienţi. Doi papagali Ara în vârstă de 4 ani fac senzaţie în aceast cafenea. Păsările îi surpind plăcut pe oameni rostind câte un cuvânt sau dansând. Nu este însă recomandat însă să pui mâna pe ei. Dacă nu te cunosc, s-ar putea să te ciupească.

Coco ştii să dansezi?

Ei sunt Coco şi Bebe, atracţia principală a cafenelei. Dar dacă vrei să te împrieteneşti cu ei, trebuie să le dai ceva bun de mâncare.

Ioana Ursache, PR cafenea: „La noi putem spune că locaţia este exotică, o mică junglă veselă, plină de persoane. Nu se putea fără nişte papagali emblematici.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici