Video Examenul la Medicină, pe Arena Naţională? De unde s-a inspirat rectorul UMF Carol Davila

  • Rectorul UMF Carol Davila îţi spune că examenul de admitere la Medicină ar putea fi organizat pe Arena Naţională
  • Dr. Viorel Jinga: Candidaţii ar fi în tribune, puşi la distanţă corespunzătoare
  • Dr. Viorel Jinga: Avem 1500 de cadre didactice care pot fi implicate în supravegherea examenului
2400 afișări

Asta e imaginea din Coreea de Sud care l-a inspirat pe rectorul UMF Carol Davila, Dr. Viorel Jinga. Elevii stau frumos aliniaţi la măsuţe, cu distanţă între ei, bucuroşi de examen. 


sursa foto: profimedia

Am putea vedea asta şi la noi, pe Arena Naţională. Aici ar putea da examen cei peste 3000 de candidaţi la Medicină. Toţi, aici, pe 26 iulie! 

”Finalmente ar fi în tribune, puşi la distanţă corespunzătoare, fiind în aer liber ar putea nici să nu poarte mască. Vor fi anunţaţi în ce sector din stadion vor fi”, a mai precizat Viorel Jinga.

Nu s-ar crea cozi, pentru că viitorii studenţi ar avea la dispoziţie zeci de intrări...Ne întrebăm, cum ar putea fi supravegheaţi candidaţii pe o suprafaţă de peste 100.000 de metri pătraţi? Arbitrii ar fi...cadrele didactice!

”Noi avem 1500 de cadre didactice care pot fi implicate. Mobilizăm cât mai multe cadre didactice printre rânduri”, a declarat medicul Viorel Jinga, rectorul UMF Carol Davila.

Că aşa va fi, nu e încă stabilit definitiv. Planul ar putea fi... faultat de modul în care va evolua epidemia.  Noi le facem galerie şi le urăm baftă tuturor!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici