Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

125 afișări

Proteste împotriva victoriei lui Donald Trump, în Statele Unite ale Americii - VIDEO

Sute de susţinători furioşi ai candidatei democrate Hillary Clinton protestează pe străzile statelor americane împotriva victoriei lui Donald Trump din cadrul alegerilor prezidenţiale americane, informează presa internaţională.

Scăderi puternice pe pieţele de capital, în contextul unei curse prezidenţiale strânse în SUA/ Moneda mexicană, cea mai mare prăbuşire din ultimele două decenii

Pieţele de capital şi moneda americană au înregistrat scăderi importante, în condiţiile unei curse prezidenţiale strânse în Statele Unite, investitorii reacţionând cu teamă la posibilitatea unei victorii a republicanului Donald Trump în alegeri, scrie Reuters online.

Epidemie de varicelă în Gorj: 70 de copii de la o şcoală şi două grădiniţe, afectaţi

Direcţia de Sănătate Publică Gorj este în alertă, după ce aproape 70 de copii, de la două grădiniţe şi o şcoală din judeţ, s-au îmbolnăvit de varicelă, boala contagioasă fiind răspândită de doi fraţi din Târgu-Cărbuneşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Elevii care au refuzat să intre la ore din cauza unui coleg cu ADHD, la Parchet - VIDEO

Elevii din Piteşti care au protestat, cerând mutarea din şcoală a colegului lor cu ADHD, au ajuns, miercuri, în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, după ce un ONG a depus o plângere penală împotriva mai multor părinţi, informează corespondentul MEDIAFAX.

Cod gaben de ploi în Bucureşti şi în alte 11 judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben de ploi valabilă pentru Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei şi sudul Moldovei, atenţionarea intrând în vigoare miercuri la ora 14.00, fiind valabilă până joi la ora 9.00.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici