Activitatea la un sediu al Direcţiei de Taxe a Primăriei Sectorului 3, suspendată din cauza Covid 19

  • Activitatea la un sediu al Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale a Primăriei Sectorului 3 a fost suspendată din cauza apariţiei unor cazuri de Covid 19 în cadrul instituţiei.
  • Este afectată activitatea privind depunerea şi ridicarea documentelor la sediul situat pe strada Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 3-5.
635 afișări
Imaginea articolului Activitatea la un sediu al Direcţiei de Taxe a Primăriei Sectorului 3, suspendată din cauza Covid 19

Sursa foto: Facebook / Direcţia Impozite şi Taxe Locale Sector 3

Primăria Sectorului 3 anunţă că în perioada 22 februarie-8 martie, activitatea cu publicul pentru depunerea şi ridicarea documentelor la sediul situat în Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 3-5 se suspendă, ca urmare a confirmării unor cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, în rândul personalului.

Persoanele care au nevoie de serviciile direcţiei, pot merge la celelalte sedii ale instituţiei sau pot folosi platformele on-line.

„Casieriile de la acest sediu rămân cu programul nemodificat, dar reamintim contribuabililor că au la dispoziţie soluţiile online pentru achitarea taxelor şi impozitelor locale, prin www.ghiseul.ro, precum şi casieriile celorlalte sedii ale DGITL S3, sediile CEC şi cele ale Poştei Române de pe raza Sectorului 3. Pentru acte şi documente, cetăţenii se pot adresa fizic celorlalte două centre ale DGITL Sector 3, situate în str. Câmpia Libertăţii nr. 36, respectiv str. Sf. Vineri nr. 32 sau puteţi accesa din www.ditl3.ro link-ul Cereri şi Declaraţii online”, au anunţat, duminică, reprezentanţii Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale a Primăriei Sectorului 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici